Οδηγίες Χρήσης

Γιατί Μπουτόπουλος

Το πάντρεμα της νέας τεχνολογίας με την πολυετή εμπειρία της εταιρίας Μπουτόπουλος σας εγγυώνται την πιο συμφέρουσα και την πιο ξεκούραστη συνεργασία που είχατε μέχρι σήμερα.

Γιατί να γίνω μέλος;

Εγγραφείτε τώρα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αφήστε μας να σας κερδίζουμε με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των υπηρεσιών μας αφού μπορείτε να στέλνετε τις παραγγελίες σας on-line 24 ώρες την ημέρα ,7 μέρες την εβδομάδα ,365 μέρες τον χρόνο μόνο με λίγες κινήσεις του ποντικιού σας.

Για να γίνεται μέλος και να μπορείτε να κάνετε on-line παραγγελίες πατήστε εδώ

Γιατί να κάνω On-line παραγγελία;

Αφήνοντας ανεπιστρεπτί τους χρονοβόρους και κοστοβόρους τρόπους παραγγελίας μπορείτε τώρα μέσα από πολύ απλές κινήσεις να στείλετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία συνδυάζοντας την αμεσότητα και την σιγουριά που σας προσφέρει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όταν το δοκιμάσετε όχι μόνο θα πειστείτε για την ευκολία του άλλα θα αναρωτηθείτε γιατί δεν το είχατε δοκιμάσει τόσο καιρό!

Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής;

Κάνοντας την επιλογή των προϊόντων της αρεσκείας σας και βάζοντας τα στο ηλεκτρονικό καλάθι σας ,επιλέγετε την μεταφορική που σας εξυπηρετεί και αφού ενημερωθείτε για τον τρόπο πληρωμής (Αντικαταβολή, Ταχυδρομική Επιταγή, Έμβασμα) είστε έτοιμοι με ένα απλό κλίκ να αποστείλετε την παραγγελία σας γρήγορα και σίγουρα.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο