Εταιρικό Προφίλ Εταιρείας Μπουτόπουλος Εκτύπωση E-mail
viotexnia_01.jpg

Αγαπητοί Φίλοι και συνεργάτες,

Από το 1969 η εταιρεία Μπουτόπουλος παρουσιάζει πρωτοποριακές λύσεις σε επαγγελματίες του χώρου των εξοπλισμών μαζικής εστίασης. Στην σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας στην Αιτωλοακαρνανία, παράγουμε μεγάλη ποικιλία χρήσιμων προϊόντων εστίασης, που διατίθενται στους πελάτες μας στις οικονομικότερες τιμές τις αγοράς.

Η παραγωγική διαδικασία ξεκινά από την επιλογή των πρώτων υλών που προέρχονται, από μη τοξικά ανακυκλώσιμα υλικά, κατάλληλες για τρόφιμα και ποτά. Η εξέλιξη όλης της παραγωγικής αλυσίδας είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία αξιοποιώντας όλα τα πρότυπα ελέγχου ποιότητας από το πρώτο στάδιο μέχρι και την αποθήκευση-διακίνηση των τελικών προϊόντων.

Προσπαθούμε συνεχώς να ενημερωνόμαστε τις νέες τάσεις του κλάδου από την παγκόσμια αγορά.

Εισάγουμε αποκλειστικά από έγκριτους οίκους, χρήσιμα αναλώσιμα και διακοσμητικά προϊόντα καθώς και εργαλεία παρασκευής ποτών που χρησιμεύουν σε κάθε επαγγελματία από το χώρο της μαζικής εστίασης.

Επιδίωξη μας παραμένει, να συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους επωφελούς συνεργασίας μαζί σας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες εξυπηρέτησης που προσθέτουν αξία για όλους μας.

Η επιβράβευση των προσπαθειών μας είναι η εμπιστοσύνη σας.

Ευχαριστούμε.

Μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από το τμήμα των προσφορών (stock house) από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ανανεώνονται συνεχώς.

 

Αντιπροσωπείες